söndag 27 november 2011

Julklappstips för små och stora barn - ekologiska filtar, gosedjur, kuddar, bäddset och andra fina inredningsprylar

Här bjuder vi på lite julklappsinspiration för både små och stora barn. Vi börjar med julklapper för kramgoa tjejer och killar. Filten Teddy av mjuk ekologisk bomull, 219 kr, finns i ljusblå och rosa, Vintage Sock Snugglies är härliga gosedjur från Lundmyr of Sweden, och Liten hund finns i tre färger, 239 kr st och Elefant, 349 kr. De är tillverkade enligt gammal tradition då man sydde gosedjur som tröst till barnen från gamla raggsockor. De är tåliga och kan tvättas i 30 grader. Nallen Bamse i beige är en mycket mjuk och gosig nallebjörn från Gripsholm, finns även i vit och brun, och kostar 145 kr.



Julklappstips för kramgoa tjejer och killar


Kudden Lambert med ulliga och gulliga lamm finns både med lila och grön botten, 349 kr. Taklampa Pudel kommer att lysa upp fint hos hund- och pudelfantasten, 1099 kr. Krokar och hängare kan man inte ha för många av. Dessa fina i metall kommer från Bengt & Lotta och heter Fannymals, 210 kr. Den Trojanska Hästen är en klassiker och en perfekt julklapp som kan följa med genom livet och gå i arv. Hästen är både en leksak och förvaring i ett. Finns i många färger och kostar 895 kr. Förvaringsboxar med Fem myror... och Tiny Zoo är både praktiska och fina att titta på. De säljs i 2-pack i två olika storlekar och kostar 420 kr per set.

Julklappstips för djurälskare


Stjärnor passar fint både till de minsta barnen som de större samt tonåringarna. Här har vi härliga mönstret Blinka i vimplar, 9 flaggor och 225 cm långt, 249 kr, lampskärm Blinka blå multi, 349 kr, samt kudden Blinka multi, 339 kr, i röd och Blinka singel i blå, 349 kr. För alla älsklingar passar det fina bäddsetet STAR med påslakan och örngott i mjuk och skön lakansväv av ekologisk bomull, 959 kr. En vänlig julklapp för både barn och miljö.

Julklappstips för små och stora stjärnor!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar