torsdag 5 maj 2011

Tillsammans med Lisa Bengtsson och Mairo - ett nytt mönster för stora som små

Igår var vi inbjudna till Lisa Bengtssons studio där hon presenterade sitt nya mönster i samarbete med Mairo. Hon har tagit fram ett personligt mönster som heter Tillsammans som ger uppmärksamhet åt olika finurliga karaktärer, våra rötter och hur vi trots allt tillsammans är ganska lika men samtidigt olika. Tittar man på medaljongmönstret ser det lika ut men kikar man lite närmare ser man tolv festliga personligheter i form av taxar. Dessa härliga personliga taxar finns på affischer, textilier och på tapeter och fler produkter för barnsängen är på gång. Ett härligt mönster med många användningsområden. Se hur läckert det är och rama in affischerna i olika ramar och placera tillsammans på väggen.

Vi tycker att det är ett fint komplement för alla som inte vill ha färgglada barnmönster. Tillsammans kommer i tre olika färgställningar. Blått för den finurliga, guld för den lyxiga och röd/rosa för den romantiska drömmaren, enligt Lisa Bengtsson. Affischerna kan även användas som tjusiga vykort att skicka till nära och kära.

Eftersom vi vill vara först med de sista så har vi lagt en beställning på tyg, kuddar och affischer som vi väntar hem om ca tre veckor.

Tack Lisa Bengtsson och Mairo för en trevlig eftermiddag :-)


Lisa Bengtsson är en framgångsrik grafisk formgivare som skapar alltifrån tapeter, tallrikar, kuddar, affischer och mönster för textilier med mycket mer. Lisas största inspiration kommer från släkten och familjen. Denna gång kommer inspirationen från Lisas egna tvillingar Jack och Elliot. Alla bilder är från Lisa Bengtsson Studio

Vill ni läsa mer om Lisa Bengtsson kan ni gå in på www.lisabengtsson.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar