fredag 25 mars 2011

Trojanska hästen från Leka Sweden, en kär följeslagare genom livet

Det kom ett mail från Ann-Kathrine Larsson, Leka Sweden, med en fin berättelse som vi gärna delar med oss av. Det är så kul när produkter kan glädja både barn och vuxna i generationer. Det är riktig kvalitet! Och det gillar vi!

"I dag blev jag uppringd av en dam i Göteborg. Hon berättade att hon varit på stan och sett vår trojanska häst i en butik.

Hon blev nyfiken på om det kunde vara samma häst som hon köpte 1967. Så hon ringde mig och vi konstaterade att det var det. Hon har originalet i bonad furu.

Hon berättar att: 1967 så var hon faktiskt här i Övik och köpte hästen samt lekbacken i en möbelbutik. Det var dom enda exemplaren som butiken hade. Dessa har hängt med sedan dess UTAN UPPEHÅLL! Det är barn, barnbarn, syskonbarn osv som hela tiden har haft lika roligt med hästen. Just nu är den dessutom utlånad till ett barn. Hon berättar att det inte har behövts andra leksaker än hästen. I baken på hästen har hon förvarat träklossar.
 
Hästen har fått en liten ansiktslyftning i form av nya hjul, ny töm och öppningsanordning där bak, men annars så är den lika fin och brukbar.

Lekbacken har dom på loftet i gäststugan där barnbarnen sover och dom har lagt en skiva på den så att den har blivit ett lekbord.

Så dessa saker lovordar hon verkligen och säger VILKEN KVALITET! Och såååå mycket roligt alla haft med hästen. Jag har nu skickat historien om Leka till henne så att hon kan förvara den tillsammans med hästen när den skall gå i arv. För hon tyckte att det var så roligt att veta historien om Evy och hennes svärson".


Om ni vill läsa historien om Leka så kan ni göra det här >

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar