söndag 22 mars 2015

Barnmuggar från Littlephant finns nu i vårt sortiment!

Vi fortsätter med att utöka vårt sortiment med Littlephants fina produkter. Nu har vi precis fått in de fina barnmuggarna i porslin och i storlek som passar små barnhänder. Barnmuggen kan bli en fin liten födelsedagspresent eller en dopgåva tycker vi.

Muggen rymmer 200 ml och är lagom stor för ett litet barn att dricka ur. Tål maskindisk och micro.

Design av Camilla Lundsten och visst blir man glad av hennes fina mönster.


Läs mer om muggarna i vår butik!


fredag 20 mars 2015

Nytt i butiken - tyg med mumintrollen, Juhlamuumi från Finlayson!

Tyg Juhlamuumi i grått är ett härligt mjukt bomullstyg med mönster från Tove Jansons underbara Mumintroll. Nu finns tyget att beställa i vår butik.

Tyget är från finska Finlayson och av fin kvalitet och öko-tex certifierat. Passar fint till både bäddset, gardiner, draperier m.m. och det kan tvättas i 60 grader.

 
Tyg Juhlamuumi kostar 199 kr/m, välkommen att läsa mer i butiken.



onsdag 18 mars 2015

Circus från Littlephant ett soligt tyg till vårens barnrumsinredning!

Just nu har vi 25% rabatt på tyget Circus från Littlephant. Ett färgglatt och tidlöst mönster som passar så väl barnrummet som hela hemmet. Erbjudandet gäller t.o.m. 31 mars 2015 och så långt lagret räcker.

Circus kostar nu 486,- per meter (ordinarie pris 649,-)

Välkommen in i butiken för att läsa mer!


måndag 16 mars 2015

Nu har vi även rullgardiner MOLN från Färg & Form i vårt sortiment

Nu när vårsolen börjar skina in genom fönstret kan det vara praktiskt med en mörkläggande rullgardin. Vi har utökat vårt sortiment med rullgardiner och förutom rullgardiner från Mario har vi nu även Moln från Färg & Form. Rullgardinen blir även en fin gardinkappa under dagen. Rullgardinerna finns i fyra färger: rosa, grått, blått och i svart.

Välkommen in i butiken ifall du vill läsa mer om vårt rullgardinssortiment!


måndag 9 mars 2015

Nytt i butiken - skötväskor från Littlephant

Vi fortsätter utöka vårt sortiment från Littlephant. Nu har vi precis lagt ut praktiska och rymliga väskor från Littlephant med många fina detaljer och smarta förvaringsfack. Väskan kan bäras på axeln eller hängas på vagnen. Filt för blöjbyten ingår. Design av Camilla Lundsten.

Det kommer mera... så håll utkik i butiken om du gillar Littlephant precis som vi :-)


onsdag 4 mars 2015

Drakhimlen, Slottsträdgården, Cirkus och Körsbärsdalen är namn på härliga mönster från Majvillan


Charlotta Sandberg har skapat Majvillans fina mönster för tapeter, påslakan och kuddar. Härliga mönster i fina färger som inspirerar och öppnar upp nya spännande platser för fantasin.

Nu är våren snart här och det är kanske tid för något nytt till barnrummet, låt dig inspireras av de fina bilderna från Majvillan.

Drakhimlen

Drakhimlen heter tapeten med drakar och slott. Tapeten finns i två blå och en rosa färg. Påslakan finns i den ljusare blå färgen.








Slottsträdgården

Tapet Slottsträdgården finns med rosa eller lila botten. Söta kaniner, fåglar och ugglor bland stora och små slott. Påslakan finns i den rosa färgen.





Cirkus

Cirkus heter denna underbara tapet. Här visar elefanter, lejon och björnar sina konster bland cirkustälten. Finns med blå eller sandfärgad botten. Påslakan med mönstret Cirkus finns i den blå färgen.






Körsbärsdalen

I Körsbärsdalen kan man vandra runt bland vackra träd och blommor. Tapeten finns i fem färger. Påslakan finns i den gula eller turkosa färgen.