torsdag 19 februari 2015

Vi hälsar tyg Fruit garden från Littlephant välkommen till vår butik!


Förra veckan gratulerade vi Littlephant till priset för bästa design 2015 för tyget Fruit garden. Nu finns tyget hos oss på Barntyger.se i färgerna aqua och grått. Till sommaren kommer tyget med vit botten och härliga pastellfärger. 







fredag 13 februari 2015

Nyheter från Formex mässan - Frank & Poppy och Littlelephant kommer med många fina nyheter för barnrummet


På Formex mässan presenterade Frank & Poppy sin nya kollektion med påslakan, kuddar och tyger på metervara. Färgskalan går i milda pastelltoner med en design som känns ny och spännande. Nytt är också posters och förvaringskorgar.

Stjärnor i milda pastelltoner i blått eller rosa kommer att bli en favorit, en fin uppföljare till det populära tyget Blinka.

Påslakan och spjälsängsskydd med svanar och traktorer till de yngsta.

Ett urval av de nya produkterna kommer att finnas i butiken i mars/april. Det ser vi fram emot.



 
På mässan besökte vi också Littlephants fina monter och fick en trevlig pratstund med Camilla Lundsten som designar alla produkter.

Till våren kommer praktiska förvaringskorgar i olika storlekar i deras populäraste tyger Harlequin, Big waves, Waves och Saga Forest.

Tyget Fruit garden kommer till sommaren i tryck på vit botten och kommer matcha fint till Big waves aqua och coral.  

Lagom till sommaren kommer också Big waves i en härlig blåturkos ton. Vi får också se ett nytt grafiskt mönster med bläckfiskar från Littlephant.

Vi fortsätter att fylla butiken framöver med fler produkter från Littlephant, kuddar, barnmuggar posters, wall stickers och väskor.




Grattis till Littlephant och priset för bästa tyg på Elle Decoration Swedish Design Award!

Vi på Barntyger.se gratulerar Littlephant till designpriset för bästa tyg som de fick på Elle Decoration Swedish Design Award 2015 i förra veckan. Priset gick till tyget Fruit Garden, design av Camilla Lundsten. Fruit Garden finns i fyra färger, grå, aqua, yellow och white/pastell.







onsdag 4 februari 2015

Vi hälsar vår nya leverantör Majvillan välkommen till Barntyger.se!

Nu har det varit tyst ett tag men vi har jobbat med inköp och utveckling av vårt sortiment. Vi vill hälsa Majvillan som ny leverantör välkommen till Barntyger.se.

Vi kommer att sälja Majvillans tapeter och textil inredning för barnrum. Charlotta Sandberg på Majvillan designar härliga fantasi- och lekfulla mönster som passar både små och stora barn.

Först ut är tapeterna men snart kommer det mera...

Välkommen in i butiken och läs mer om tapeterna!