söndag 26 maj 2013

Pysseltips! Bygg ditt eget kakfat!

Pysseltips! Varför inte bygga ett alldeles eget kakfat till dig själv eller till någon dy tycker om! En fin och personlig present. Delarna förutom porslinet finns hos www.kakfateriet.se

Och nu när det är Mors Dag tider så erbjuder Kakfateriet.se alla mammor på 20% rabatt på en order. Skriv mamma som rabattkod i butikens kassa så dras rabatten av. Erbjudandet gäller en gång per person och t.o.m. 2 juni 2013.

Lycka till med byggandet!


20% rabatt till alla mammor på Mors Dag! Handla fina inredningsprodukter och barntyger för barnrum!

Idag är det Mors Dag och vi på barntyger.se firar det genom att erbjuda alla mammor 20% på en order hos oss. Skriva MAMMA som rabattkod i kassan så dras rabatten av från din order. Erbjudandet gäller en gång per mamma och t.o.m. 2 juni.

Välkommen in i butiken!


fredag 10 maj 2013

NYHET - fina förkläden med svarta elefanter

Nu finns detta fina förkläde med de svarta elefanterna, Elefantti, att beställa i butiken. Tyget är av 1/2 panama och passar vuxen och de stora barnen. Perfekt för alla grillkvällar i sommar! 
 
 

onsdag 8 maj 2013

Johanna på Monimo levererar fina, varma filtar!

Idag har vi haft Johanna från Monimo på besök. Hon levererade varma, sköna filtar med fuskpäls. De finns för både små som stora, värmande till svala sommarkvällar eller till pic nic i det gröna.

Nyfiken? Välkommen in i vår butik barntyger.se och se hela sortimentet.


onsdag 1 maj 2013

Tyg med stjärnor är månadens tyg i maj! Blinka från Frank&Poppy

Under maj är det vårt Blinka tyg som är månadens tyg till specialpris. Det passar fint till sommarens inredning både för barnrum och alla andra rum tycker vi. Visst passar det även som duk till sommarfesten? Mönstret Blinka finns även på flera andra fina inredningsdetaljer som lampskärm, vimplar, kuddar och bäddset.

Välkommen in i butiken och läs mer om Blinka!

Tyg Blinka, 100% bomull, pris 209 kr/m (ordinarie pris 299 kr/m)
Erbjudandet gäller t.o.m. 31 maj 2013