onsdag 7 november 2012

Nyheter från Lundmyr of Sweden

Vi har fått hem en sändning från Lundmyr of Sweden och som vi tror kommer bli favoriter för många små älsklingar. Kolla in den gulliga nallen med fina älsklingströjan. Och filten med luva och snutteknut finns sedan tidigare i två färger med ränder och nu även svart med röda hjärtan. Fina presenter eller julklappar!



tisdag 6 november 2012

Tyg med djur är höstens nyheter från Klippan

Nu finns de nya tygerna från Klippan yllefabrik med alla djuren att beställa från oss. Det är Lotta Glave som står för designen på båda tygerna som heter Forest och Safari. Alla djuren är tryckt på mjuk och fin bomullsväv som passar utmärkt att sy egna bäddset, gardiner och mycket annat. Tyget ligger på 150 cm bredd och kan tvättas i 60 grader.

Låt dig inspireras!

Välkommen in i butiken för att läsa mer om våra två nya tyger!



torsdag 1 november 2012

Månadens barntyg är tyg med pingvinerna "Who's first"

Varför inte låta pingviner flytta in i barnrummet lagom till jul? Nu har vi extra bra pris på tyg "Who's first" från Mairo. Och det är Karin Mannerstål som står för design. Det syns verkligen! Grafiskt snyggt och tufft! Nu är det vårt månadens tyg i november och säljs med 30% rabatt på ordinarie pris.

Välkommen in i butiken och läs mer!

Tyg Who's first kostar nu 206 kr/m (ordinarie pris är 295 kr/m). Det finns många läckra inredningsprodukter som kan matcha till.