måndag 9 juli 2012

Dags för sol, bad och lata dagar - barntyger tar semester

Nu tar vi semester från tygklippning, packning och bloggning! Det går att beställa som vanligt men leverans sker fr.o.m. 30 juli. Som kompensation för den extra långa leveranstiden så bjuder vi på frakten på alla order som kommer in t.o.m. 31 juli 2012. Erbjudandet gäller inom Sverige.

Glad sommar!



fredag 6 juli 2012

Nu finns ett urval av FABRiKOs fina barntextilier av ekologisk bomull i butiken

Bäddset i mjukaste ekologisk bomull, snuttekuddar att suga på och bita i samt täcken att ligga och leka på finns nu i butiken. Välkommen in i butiken om ni vill se och läsa mer om produkterna.


Bilder från FABRiKO

torsdag 5 juli 2012

Fina textilier i ekologisk bomull är på väg in till butiken

FABRiKO är ett svenskt varumärke inom barntextilier. Det är Lisa Eriksson som ligger bakom varumärket och hon har stor passion för mönster. Hennes design attraherar både barn som vuxna och färgerna och mönstrena är unisex och tanken är att det ska matcha fint till resten av hemmets inredning.

FABRiKOs textilier är alla i ekologisk bomull och design som är rolig, kreativ och lekfull utan att bli för traditionell eller för sött. Förhoppningen är att produkterna kan följa med barnen under en lång period.

Vi har tagit in, mjuka snuttekuddar, filtar och bäddtextil. Se nedan. Nu ska det bara ut i butiken också!





tisdag 3 juli 2012

Tyg med röda elefanter är här!

Nu har vi fått en leverans från Finland med påfyllning av mumintyger men även detta härliga tyg med röda elefanter som är en nyhet för hösten. Elefanterna designades redan 1969 och är åter i produktion, det tycker vi är kul!

Tyg Elefannti med röda elefanter kostar 169 kr/m och i 150 cm bredd samt i 100% bomull.




måndag 2 juli 2012

Tyg Gryningen och Tville från Mairo är juli månadens tyg till specialpris

Ny månad och ett nytt månadens tyg. Under juli månad har vi valt tyget Gryningen och Tville från Mairo. De två tygerna matchar fint ihop. Sy fina gardiner av t.ex. Gryningen och matchande kuddar av Tville eller tvärtom.

Mönstren är designade av Anna Backlund. Och ni hittar det i vår butik, välkommen in!