onsdag 25 april 2012

Utförsäljning på tyg, lampskärmar och kuddar i mönstret Cuties från Lundmyr

Mönstret Cuties från Lundmyr of Sweden har utgått från deras sortiment. Nu säljer vi ut vårt befintliga lager av mönstret. Cuties finns på tyg, kuddar och lampskärmar som säljs med 50% rabatt på ordinarie pris. Lagret är begränsat och det är först till kvarn som gäller... Tyg Cuties är tunn, mjuk lakansväv och passar utmärkt till att sy egna påslakan och örngott till de små barnen. Välkommen in i butiken och fynda fina produkter av hög kvalitet!

Tyg Cuties kostar nu 150 kr/m (ordinarie pris 299 kr/m)
Kudde Cuties kostar nu 175 kr (ordinarie pris 349 kr)

Lampskärm Cuties kostar nu 150 kr (ordinarie pris 299 kr)

tisdag 24 april 2012

Safari heter dessa härliga krokar i blått och rött och mobilen i handtuftad ull

Nu har vi fått hem fina krokar med exotiska djur som passar för barnrumsinredning. Djuren kan hålla reda på barnens badrock, hopprep, jacka, gympapåse och mycket annat. De finns i två härliga färger, blå och röd. Varför inte sätta upp hängaren vid skötbordet och matcha med den fina mobilen Safari av handtuftad filt. Då har lilla bebisen flera härliga djur att titta på.

Krokarna för väggen kostar 235 kr styck. Mobilen kostar 299 kr styck.

Välkommen in i butiken och läs mer om krokarna och mobilen Safari! www.barntyger.se
 


tisdag 17 april 2012

Sy egna spjälskydd i ditt favorit tyg

Babydjungel är en stor inspirationskälla, de kommer med mycket kreativ inspiration. Nu visar de hur man kan sy egna spjälskydd. Spjälskydd som är högre än de standardskydden som man köper i butik. Dessa egentillverkade skydden passar livliga små barn som lätt får in benen ovanför skyddet.

Vill ni veta hur ni ska göra så gå in på Babydjungel och läs mer. Och favorittyget hittar ni naturligtvis hos oss på Barntyger.se  :-)



Bild från Babydjungel.se

fredag 13 april 2012

Underbart mjuka bäddset med stjärnor kommer snart till oss...

Mönstret Blinka har gjort succé och det visar att det är många som gillar att inreda med stjärnor.  Frank&Poppy utökar därför sitt sortiment av detta härliga mönster och denna gång är det bäddset. De kommer först ut i den blåa färgställningen, Blinka blå multi, och kommer både för vagn/vagga, spjälsäng och enkelsäng.

Enligt Louise på Frank&Poppy är de underbart mjuka och hur snygga som helst. Vi tror henne och vi längtar efter dessa nyheter.

Håll utkik i butiken de kommer in under våren...



PS. Detta bäddset skulle väl passa fint till sängen i förra inlägget?

måndag 9 april 2012

Stuvbit av Frank&Poppys tyg Blinka blir fina vimplar i pojkrum

Katarina Hvittfeldt i Karlstad vann en utlottning på vår facebooksida av stuvbitar. Hon vann en stuvit av tyg Blinka blå multi från Frank&Poppy. Detta härliga tyg med stjärnor tillsammans med matchande enfärgat tyg har nu blivit tygvimplar i sonens rum. Se så fint det blev och tack Katarina för att du delar med dig av resultatet. Det tycker vi är jättekul :-)





söndag 8 april 2012

Draperier sydda av tyg Moln i svart blir fin koja i pojkrum

Elin Tegström som driver bloggen En pojkmammas vardag har sytt fina draperier av vårt tyg Moln i svart till sin son Edvin. Titta vilken härlig koja det har blivit med draperierna och våningssängen. Och enligt Elin så är Edvin supernöjd med resultatet.

Tack Elin för att du delar med dig av din sömnad - hoppas det kan inspirera er ute i landet som läser detta :-)



Bild lånad från En pojkmammas vardag



lördag 7 april 2012

Tävlingstips! Vinn goodiebags fyllda med fina barnprodukter!

Här kommer ett tävlingstips med chans att vinna två fin, fina goodiebags med härliga produkter från 14 olika företag. 

Vi är med och sponsrar ett bäddset för spjälsäng i mönstret Moln i valfri färg.



Innehåll Goodiebag 1

  • Välj mellan en förberedande Profylaxkurs för dig och din partner, som går i väntans tider alternativt en TENS-apparat som kan användas för att lindra förlossningssmärta och ge massage vid rehabilitering. Sponsrat av Babyz of Sweden.
  • Ett Bäddset till spjälsäng i det populära molntyget skapat av Gunilla Axen. Välj mellan sex olika färger, 100% bomull. Sponsrat av Barntyger.se.
  • Den spännande bilen Wigglekart i valfri färg - en bil som rör sig framåt genom att föraren vrider på ratten! För barn ca 3-7 år. Sponsrat av Minimango.se.
  • Två valfria Barnmössor i härligt mönstade barntyger. Sponsrat av Smultronbarn Barnkläder.
  • En fin och praktisk Skötväska som rymmer allt till era barnutflykter. Sponsrat av Mykidoo.se.
  • Ett par Lattemuggar till mamman och pappan som vill dricka sitt kaffe med stil. Sponsrat av Tefrossa.se.
  • Ett valfritt Smycke av handmålat glasemalj med silverkedja samt ett fint Födelse/namntavletryck i format A3 som du själv får vara med att utforma (ram ingår ej). Sponsrat av Minbebisbok.se.


Innehåll Goodiebag 2

  • Kursen En livsviktig kurs för två deltagare. Kursen lär ut livräddning och hur du ska hantera olyckor och passar alla som har barn omkring sig - förskolefröken, mamma, pappa, mormor, syster, farfar och barnvakten! Sponsrat av Life in Mind.
  • Ett Presentkort på 400 kr som du kan handla fina och roliga ekologiska barntyger för. Sponsrat av Strömming Design.
  • Ett leksakspaket till utomhussäsongen innehållande en Trädgårdsgunga, en Blomsterpress och en Insektsbur. Sponsrat av Smultronbyn Träleksaker.
  • Ett helt Kalaspaket i valfritt tema innehållande muggar, fat och servetter. Sponsrat av Barnkalaset.se
  • Välj ett Valfritt personligt A4-tryck med barnets namn illustrerat av Sofia Brolin. Sponsrat av barntavlor.se.
  • Ett Presentkort på 400 kr som du kan handla namnlappar, tröjor, mössor m.m. för hos Gladagrodan.se.
  • Ett Set med delar i metall samt en porslinsborr för att bygga eget kakfat. Sponsrat av Kakfateriet.se.


söndag 1 april 2012

Månadens tyg i april är Mizu i härliga färger som passar till sommaren

Under april är månadens tyg Mizu - detta härliga tyg i klara färger passar extra fint till sommarens inredning. Denna gång gäller erbjudandet även vaxduk på metervara. Tyget finns i två färgställningar, den ena i rosa/röd och den andra i blå/grön. Fint till inredning för både flick- som pojkrum. Vaxduken passar fint även som sommarduk till altanen eller varför inte sy egna förkläden, haklappar eller kanske en fin väska för alla sommarens badutflykter.

Under april säljs Mizu tyg och vaxduk med 30% rabatt på ordinarie pris. Välkommen in i butiken!