tisdag 28 februari 2012

Lilla trojanska hästen är perfekt för förvaring av små prylar

Vi fortsätter att utöka vårt sortiment med produkter från LEKA Sweden. De har fina produkter i hög kvalitet för barnrummet som kan följa med i generationer. Det gillar vi!

Den populära Trojanska Hästen har en liten kompis - den Lilla Trojanska Hästen som ser precis lika dan ut som sin storebror - men är betydligt mindre.

Samma lucka där bak där man genom att dra i svansen kan öppna ett litet förvaringsutrymme för små saker. Och hästen har en töm så man kan dra med sig hästen.

Hästarna är jättefina presenter till den lilla nyfödda bebisen och som doppresent. Det blir garanterat en uppskattad present.







Lilla Trojanska hästen finns i flera färger och kostar 415 kr, läs mer i vår butik.

fredag 24 februari 2012

Tyg Woodland och Oak leaf är här! Fina vårnyheter från Mairo 2012

Nu har vårens nyhet på tygfronten från Mairo kommit in på lagret. Ett härligt mönster i retro stil designat av Sandra Isaksson.

”Inspirationen till Woodland kommer från min egen barndom. Uppvuxen bland tjocka trollskogar och omgiven av mytologiska sagor ville jag skapa mitt eget fablernas värld”, säger Sandra Isaksson.

Mönstret med alla djuren och de stiliserade eklöven har härliga dova färger och passar jättefint för vårens inredning. Den lite ljusgula bakgrunden påminner om sol och värme. Våren är på väg :-)

Woodland och Oak leaf kostar 295 kr per meter, är ett bomullstyg som kan tvättas i 40 grader och ligger på 148 cm bredd. Välkommen in i butiken för att läsa mer om denna fina nyhet för våren 2012! Du hittar Woodland här och Oak leaf här.




En liten prinsessa är född!

Ett stort GRATTIS till kronprinsessan Victoria och prins Daniel som igår födde en liten prinsessa. Det är inte varje dag det föds en riktig prinsessa! Det vill vi fira med lite rojalistisk inspiration som kan passa för alla små och stora prinsessor som finns ute i vårt avlånga land.




Förvaringsboxar med prinsessmotiv från La Shelf, en härlig sittpuff som princesstårta från Bombadill,
ullmatta från Kathea, fina textilier med mönstret Tillsammans från Mairo där "taxdrottningen" Ulrika Eleonora finns med. Finaste ullfilten Royal från Klippans yllefabrik samt affischen Ulrika Eleonora från Lisa Bengtsson.
Barnrumsinredning från LEKA Sweden passar fint för alla prinsessor!

I butiken hittar ni mer barnrumsinredning för både prinsessor och prinsar och för alla andra. Välkommen in!

torsdag 23 februari 2012

Mönstret moln - fin barnrumsinredning för både små som stora barn.

Mönstret Moln av Gunila Axén är populärt för både liten som stor. Vi utökar vårt sortiment och denna gång har vi fått hem en sändning bäddset i mjuk härlig bomull som passar för spjälsängen. Finns i flera olika färger och mönstret finns på många fina inredningsprodukter som panelgardiner, rislampor, lampskärmar för bord, bäddset för både spjälsäng som vuxensäng. Tyget finns även i metervara för alla som gillar att sy, kanske egna bäddset? De läckra förvaringsboxarna som matchar fint till all övrig inredning säljs i 3-set och rymmer mycket saker.

Saknar ni någon molnprodukt i butiken så hör gärna av er!





Hela vårt moln sortiment hittar du i vår butik barntyger.se

fredag 17 februari 2012

Lätt att förändra med tyger och accentfärger

"Lätt att förändra med tyger och accentfärger" Så lyder en rubrik i senaste numret av Hemma Magasinet där vi fått vara med och ge tips och ideér om barnrumsinredning. I detta nummer av Hemma Magasinet finns ett härligt barnsligt inredningsspecial med möbler, tyger, prylar och annat för just barnrum. Vi tipsar naturligtvis om hur man på ett enkelt sätt kan förändra ett barnrum med hjälp av tyg och textilier. Som alla vet växer barnen vansinnigt fort och barnrum är det rum som görs om oftast i ett hushåll. Läs gärna artikeln och få massa inspirationstips för just barnrumsinredning. Ni kommer till tidningen på nätet genom att klicka på länken nedan. Gå gärna till sid 35 och 36 där våra tips finns :-)

God läsning!

HemmaMagasinet nr 1, 2012



onsdag 15 februari 2012

Vårt fina jerseytyg Lejon blir en mjuk och fin filt


Kolla in vilken fin filt Mikaela Eriksson i Västerås sytt av vårt jerseytyg Lejon. Filten matchade barnvagnen, så hon gjorde även en "bumperbar" (bygeln på vagnen) skydd också. Vi är så glada att hon delar med sig av sin kreativitet.

Tack Mikaela och lycka till med dina framtida sömnadsprojekt!







Är ni intresserade av tyget Lejon hittar ni det i vår butik här.

lördag 11 februari 2012

LEKA Sweden visar upp fin barnrumsinredning på möbelmässan.

Möbelmässan, Stockholm Furniture Fair, är i full gång och vår leverantör LEKA Sweden är där och visar upp sitt underbara sortiment för barnrumsinredning. Kolla in bilderna nedan som visar deras fina pallar som nu även finns i härliga nya färger. Här ser ni de i färgerna sommarblå, designvit och lila. Trasmattan på bilden är i färgen fuchsia. Den praktiska lekbacken med hjul kommer också i många nya härliga färger som t.ex. lila, sommarblå, havsgrön och fuchsia.

Nu ska det uppdateras i butiken med de nya färgerna samt lägga in de härliga runda mattorna i ull som kommer att finnas i flera läckra glada färger. En perfekt matta för barnrummet. Varm och go att sitta och leka på och dessutom så snygg.

Visst är det fina saker för att inreda barnrum?





måndag 6 februari 2012

Hjärtligt erbjudande på Lundmyr filtar, bäddset, spjälskydd och mycket mer



Alla Hjärtans Dag närmar sig och vi firar med ett hjärtligt erbjudande på hela vårt Lundmyr sortiment!

Lundmyrs signum är ju ett hjärta och vad passar inte bättre än detta hjärtliga erbjudande. Hela 20-30 % rabatt på alla produkter som vi har i lager. Erbjudandet gäller t.o.m. 21 februari. Ett fint tillfälle att handla fina filtar, tufft spjälskydd, härliga bäddset, tröstande gosedjur och fina tyger på metervara. Flera av produkterna är av ekologisk bomull och de flesta med hjärtan <3






onsdag 1 februari 2012

Månadens tyg i februari är Vännerna och Tville i rost

Ny månad innebär ett nytt fint erbjudande på metervara. För februari månaden har vi valt tyg Vännerna och Tville i rost. De båda mönstren passar bra att kombinera med varandra. Dessutom finns det lampskärm, filtar, vimplar, bäddset och fler andra fina produkter att matcha tygerna med. Mönstret Vännerna och Tville har Anna Backlund designat för Mairo.

Bomullstygerna kostar nu 206 kr/m (ordinarie pris är 295 kr/m). Erbjudandet gäller hela februari med reservation för eventuell slutförsäljning.

Välkommen in i butiken för att läsa mer!