söndag 3 juli 2011

Frank&Poppy fixar grafiska tygtavor!

Louise på Frank&Poppy är en kreativ tjej och här delar hon med sig av sin kreativitet :-)

Ta fram några tygsnuttar som ligger och skräpar, lite kartong och sen behöver ni en ram, eller två eller tre... Jag valde tyget Grållen, som har tydliga motiv och en bit randigt tyg i samma färgställning. Bokstaven - F som i Frank såklart - ritade jag upp på en bit kartong och klippte ut. Här är ett tips att rita bokstaven spegelvänt på baksidan för att slippa se eventuella blyertsstreck när den väl kommer upp i ramen. Var noga med att stryka tyget innan du sätter in det i ramen för minsta lilla veck syns.


Tyg från bland annat Grållen. Finns att beställa i vår butik.

Ett passande stilleben för alla som gillar traktorer.

Frank&Poppy har underbara mönster och produkter som passar både små som lite större barn. Följ gärna deras blogg Frank&Poppy United där Louise skriver bland annat om nyheter, inredningstips och allt annat som händer kring Frank&Poppy.

Tack Louise för inredningstipset!

fredag 1 juli 2011

Prickiga tyger i läckra färger är månadens tyg i juli

Vi är så glada att vi fått hem tyget Candy igen. Det har varit slutsålt i butiken en tid och slut hos leverantör. Men nu har vi lagret fullt med dessa härliga tygrullar som piggar upp det lite mörka lagret hos oss. Då bomullspriserna har stigit har vi höjt priset något, men det är fortfarande ett mycket prisvärt tyg som passar till det mesta.

Tyg Candy finns i hela sex färger och kostar nu 77 kr/m (ordinarie pris är 110 kr/m)

Välkommen in i vår butik för att läsa mer om tyget!