måndag 30 maj 2011

Nu är det REA på kuddar - Lambert, Grållen och Pudel från Frank & Poppy

Nu har vi REA på utvalda kuddar från Frank & Poppy. De kostar endast 199 kr styck och ordinarie pris är 349 kr. Härliga kuddar i lila, blått, rosa och grönt. Kanske dags för kuddkrig?
Se alla kuddar som ingår i rean här >

måndag 23 maj 2011

Inred med fiskar i sommar - nytt läckert tyg från Klippan


Nu har det fina tyget med alla läckra fiskar från Klippan Yllefabrik kommit in på lager. Mönstret är en vårhyhet och för tankarna tillbaka till 50-talet och det är designat av Lotta Glave. Fiskarna är tryckt på halvlinne, 50% bomull och 50% lin och passar fint till inredning för både liten som stor. Varför inte som bordsduk till sommarens alla grillfester?

Simma lugnt!


Här hittar du tyget i vår butik >

torsdag 19 maj 2011

Fint erbjudande på spjälskydd och bäddset från Lundmyr of Sweden

Under våren och sommaren kommer vi ha flera olika kampanjer som löser av varandra, så det kan löna sig att titta in i vår butik lite då och då. Just nu kör vi en kampanj där vi ger 30% rabatt på Lundmyrs tuffa spjälskydd i svart och vitt samt bäddsetet Godnatt Älskling. Fint, tufft och hjärtligt för både tjejer och killar.

Erbjudandet gäller t.o.m. den 29 maj med reservation för slutförsäljning. Läs mer här >

onsdag 18 maj 2011

Barntyger.se är med i Klarnas sommarkampanj - Handla barnrumsinredning nu betala i slutet av augusti

Vi är med i Klarnas sommarkampanj där du kan shoppa nu i maj och juni men betala först i augusti. Ett tillfälle att göra sommarfräscht i barnrummet nu och betala först efter sommaren. En uppläggningsavgift om 29 kr tillkommer samt vår fakturaavgift. Välkommen in i butiken!

lördag 14 maj 2011

Kolla in vilken söt kanin - Box Bunny från Leka Sweden

Visst är den fin denna kanin från Leka Sweden? Den måste vi bara ha i vårt sortiment. Den finns i två färger vitt och svart. Passar lika fint i barnrummet som på skrivbordet eller i bokhyllan. I magen kan man gömma godis, småprylar eller små hemligheter.

Box Bunny, kostar 425 kr

onsdag 11 maj 2011

Vi firar vårvärmen med kampanj på rullgardiner från Mairo och halvlinnetyg Dessert från Klippan

Nu när solen skiner passar det bra med mörkläggande rullgardiner för alla som gillar mörker ;-) Vi har 20% rabatt på alla rullgardiner denna vecka. Dessutom har vi 20% rabatt på tyget Dessert, det passar lika bra för små som stora och jättefint till sommarens alla kalas och fester. Erbjudandet gäller t.o.m. 18 maj.

Se hela vårt rullgardinssortiment här >

Läs mer om tyg Dessert här >

tisdag 10 maj 2011

Lisa Bengtsson TILLSAMMANS med Rädda Barnen

Vi skrev i ett tidigare inlägg om Lisa Bengtsson och hennes nya mönster Tillsammans som vi väntar hem till oss. Med det mönstret har Lisa Bengtsson även gjort ett samarbete med Rädda Barnen som vi gärna vill uppmärksamma. Det är 6 st illustrationer föreställande taxar från världens alla hörn. Dessa karaktärer kommer från mönstret "Tillsammans" men har här andra huvudbonader och frisyrer som symboliserar olika nationaliteter. Visst är det helt underbara?

Affischerna finns att köpa styckvis i Rädda Barnens webbshop där de säljs till förmån för just Rädda Barnen. 

fredag 6 maj 2011

Sovskydd, barnvagsgardin, solfilt, solgardin - kärt barn har många namn!

Vi vill tipsa om Hand by MiMA från Gotland som är en återkommande kund till oss och som älskar att sy. Hon syr främst sovskydd/barnvagnsgardin/solfilt/solgardin, som passar till nästan alla sorters barnvagnar. Och många sovskydd sys av våra fina tyger.

Titta in på hennes blogg om ni är intresserade av ett sovskydd som passar till just er barnvagn.

Beställer ni ett skydd i tyget Star så går 100 kr till Cancerfonden.





Alla bilder från Hand by MiMA

torsdag 5 maj 2011

Tillsammans med Lisa Bengtsson och Mairo - ett nytt mönster för stora som små

Igår var vi inbjudna till Lisa Bengtssons studio där hon presenterade sitt nya mönster i samarbete med Mairo. Hon har tagit fram ett personligt mönster som heter Tillsammans som ger uppmärksamhet åt olika finurliga karaktärer, våra rötter och hur vi trots allt tillsammans är ganska lika men samtidigt olika. Tittar man på medaljongmönstret ser det lika ut men kikar man lite närmare ser man tolv festliga personligheter i form av taxar. Dessa härliga personliga taxar finns på affischer, textilier och på tapeter och fler produkter för barnsängen är på gång. Ett härligt mönster med många användningsområden. Se hur läckert det är och rama in affischerna i olika ramar och placera tillsammans på väggen.

Vi tycker att det är ett fint komplement för alla som inte vill ha färgglada barnmönster. Tillsammans kommer i tre olika färgställningar. Blått för den finurliga, guld för den lyxiga och röd/rosa för den romantiska drömmaren, enligt Lisa Bengtsson. Affischerna kan även användas som tjusiga vykort att skicka till nära och kära.

Eftersom vi vill vara först med de sista så har vi lagt en beställning på tyg, kuddar och affischer som vi väntar hem om ca tre veckor.

Tack Lisa Bengtsson och Mairo för en trevlig eftermiddag :-)






Lisa Bengtsson är en framgångsrik grafisk formgivare som skapar alltifrån tapeter, tallrikar, kuddar, affischer och mönster för textilier med mycket mer. Lisas största inspiration kommer från släkten och familjen. Denna gång kommer inspirationen från Lisas egna tvillingar Jack och Elliot. Alla bilder är från Lisa Bengtsson Studio

Vill ni läsa mer om Lisa Bengtsson kan ni gå in på www.lisabengtsson.se

tisdag 3 maj 2011

Lilla My och Stinky från Mumindalen - en nyhet från Klippan

Nu finns Lilla My tillsammans med Stinky från Mumindalen på en fin chenillfilt från Klippan Yllefabrik. En nyhet för våren med design av Paula Lönnqvist. Perfekt till vagnen, utflykten eller till mys i soffan eller bara som en fin inredningsdetalj i barnkammaren. Passar jättefint i inredningen tillsammans med bomullstyget Mumintrollet Iltamuumi med det svart/vit grafiska trycket, tycker vi!


Chenillefilten från Klippan hittar du här >

Tyget Mumintrollet Iltamuumi finner du här >

måndag 2 maj 2011

Tyg med ulliga, gulliga lamm från Frank & Poppy är månadens tyg till specialpris

Vad passar inte bättre nu när våren äntligen är här än att inreda barnrummet med härliga, gulliga lamm? Månadens tyg hos oss är Lambert från Frank & Poppy. Det finns i en härlig somrig grön färg och i en läcker lila. Till tyget finns det matchande kuddar och lampskärmar för både bord och tak.

Tyg Lambert, i lila och grön färgställning kostar nu 209 kr per meter (ordinarie pris 299 kr/m)

Taklampa Lambert grön, finns även i lila färgställning


Härliga kuddar Lambert singel, finns i grönt, lila, rosa och ljusblått