torsdag 24 februari 2011

Mumintyg blir en fin och praktisk förklädesklänning

Jeanette på bloggen Babydjungel gillar att sy och hon syr fina och praktiska förklädesklänningar. Här visar vi upp en klänning som hon sytt av vårt Mumintrollstyg. Tyget är tyvärr slut både hos oss och vår leverantör Finlayson. Men det finns flera andra fina mumintyger. Tack Jeanette att du delar med dig av ditt alster! Förhoppningsvis kan det inspirera till kreativitet!




Bilder från Babydjungel, en blogg med allt för dig som är gravid eller har små barn

onsdag 23 februari 2011

Barnrumsinredning för små tjuvar och poliser...

Tjuv och polis är ett tema som passar bra för barnrumsinredning. Karin Mannerståls buspojkar Tjuv och Polis från Mairo har följt med oss under åren och är fortfarande populära i vår butik. De återfinns både på tyger, förvaringsboxar, mattor med mera. Här följer lite inspiration om ni skulle vilja inreda i detta tema som går i svart och grått med lite accentfärg i blått.

Och randigt ska det ju vara, eller hur?

Lampskärm Schackrutig från Dude Design, Panelmeter Tiny Busungar Tjuv och Polis från Mairo samt bäddset Borgen för spjälsäng i ekologisk bomull från Gripsholm

Sock Snugglies, Stor Apa från Lundmyr of Sweden, bäddset EMIL med grå rand från Gripsholm, förvaringsboxar Polis, 2-set samt kudde Blinka från Frank&Poppy

Kudde Frank från Frank&Poppy

Hängare Knopp i svart, matta Strit, panelmeter Tiny
Busungar Tjuv och Polis samt ljugarbänken från LEKA Sweden.
Vi kommer att lägga upp olika inredningsteman i butiken. Tjuv och Polis finns redan där, så gå gärna in och titta om ni vill se fler produkter som kan passa bra i detta randiga tema. Välkommen in i butiken och titta in på temat Tjuv och Polis!

måndag 21 februari 2011

Kaxi hjärtar Mizu - Kaxi ett nytt randigt tyg från Mairo

Nu har vi fått hem tyget Kaxi som är en vårnyhet från Mairo. Det är ett randigt tyg som finns i två olika kvaliteter och i fyra färger. Rött och blått är i lite kraftigare bomull som passar bäst för inredningssömnad som t.ex. gardiner och kuddar. Medan Kaxi i rosa och grönt är i tunnare bomullsväv och passar även till bäddtextil och kläder. Kaxi matchar Mizu fint och Mairo har använt just Kaxi som ett kompletterande tyg till flera av deras produkter. Bland annat har kuddarna tyget Mizu på ena sidan och tyget Kaxi på andra sidan.

Det är tyger som passar både små och stora barn samt för oss vuxna.



Vill du se och läsa mer om tygerna? Välkommen in på barntyger.se!

torsdag 17 februari 2011

Nya mönstret Mizu från Mairo är här - tyger och textilier i ljuvliga vårfärger

Idag fylldes lagret av härliga vårnyheter från Mairo. Det nya mönstret Mizu består av många fina textilier som metervara, vaxduk, kuddar, bäddset, vimplar, haklappar, förkläden, lampskärmar, spjälskydd och filtar. Se vilka härliga färger det har i blå/gröna nyanser och i rosa/röda/gula nyanser. Vi har vårkänslor!

Mizu passar både små som lite större barn och kan hänga med länge utan att man tröttnar på mönstret. Och Mizu vaxduk, finns både i blått och rosa, blir fint på altanbordet i sommar...

Produkterna kommer snart ut i butik!




onsdag 16 februari 2011

Lambert, Grållen och Pudel har hittat hit!

Nu har lammen, pudlarna och traktorerna kommit. Nu ska de bara ut i butiken också... Vi är så glada över att kunna erbjuda alla dessa fina produkter från det nya varumärket Frank&Poppy. Metervarorna finns att beställa i butiken nu och massor av kuddar och lampskärmar både för tak och bord kommer inom kort. Håll utkik!

Vill du läsa mer om metervaran i butiken?  klicka här >




måndag 14 februari 2011

Vi firar Alla Hjärtans Dag - med barnrumsinredning i rött!

Rött är kärlekens färg och eftersom det är alla hjärtans dag idag bjuder vi på lite röd inspiration för barnrummet. Rött är inte bara sött utan färgglatt, läckert och tufft.

Ha en riktigt bra dag idag!

Brokiga på rad finns på kuddar och på metervara i rött och turkost

Bäddset Sofie och överkast Hedvig från Gripsholm, tyg Candy i hallon från Lapp på lapp, tyg Space från Mairo och vimplar Jana från NyblomKollén
Lampskärm och tygkorg från Dude Design, hängare från La Shelf, Elefant med ett rött hjärta från Lundmyr, Moln kudde och den trojanska hästen från LEKA Sweden.

Ullmatta Space från Mairo

fredag 11 februari 2011

Frank&Poppy - ett nytt varumärke med textilier för barnrum

Snart kommer vår butik fyllas med pudlar, traktorer och lamm. Vi väntar hem ett nytt varumärke som heter Frank&Poppy och produkter som är helt enkelt helt underbara...

Frank&Poppys första kollektion kommer i fyra basfärger – grönt, lila, blått och rosa – med svart och vitt som accentfärger. Det kommer tyg på metervara, panelgardiner, lampor och massor av kuddar! Ett svenskt varumärke med produktion i Sverige och det gillar vi!

Premiär hade Frank&Poppy hos Tygfönstret i Norrtälje där butiken fylldes med dessa härliga textilier se bilden med soffan nedan. Är det inte fina produkter i härliga färger?

Snart är lammen, pudlarna och traktorerna hos oss. Hoppas ni kommer gilla det lika mycket som vi!


Tyg Lambert i tryckpressen


Skyltning i butiken Tygfönstret i Norrtälje

torsdag 10 februari 2011

Färgglada pallar passar inte bara till barnrumsinredning

Pallar är bra att ha. De kan man sitta på, de kan bli ett soffbord, ett sängbord eller annan avställningsyta. Om man vänder på pallen kan det bli en båt eller bil eller något annat kul. Leka Sweden har röda pallar, blå pallar, gula pallar, vita pallar och i många andra färger. Och de har ett praktiskt handtag så man kan enkelt bära med sig pallen. Kanske till favoritfåtöljen med en kopp kaffe på!

Vi är glada att nu kunna erbjuda alla dessa härliga pallar till våra kära kunder!


Bilder lånade från Leka Sweden

söndag 6 februari 2011

Alla Hjärtans Dag erbjudande i butiken

Alla Hjärtans Dag närmar sig och vi har ett fint erbjudande som gäller t.o.m. den 14 februari!

Köp valfritt bäddset från Lundmyr of Sweden och få en Kanin med skallra på köpet.

Varför inte köpa ett fint bäddset från Lundmyr till dina små älsklingar. Nu får du en fin kanin på köpet som är 32 cm. Den har en liten ögla för att hänga i vagn eller ovanför skötplats. Ordinarie pris är 179 kr. Du kan välja mellan bäddset Godnatt älskling, Cuties eller Star. 

Om du är intresserad kan du läsa mer i vår butik www.barntyger.se.


Bäddset Cuties

Bäddset STAR

Bäddset Godnatt älskling

fredag 4 februari 2011

Vårkänslor från Mairo

Nu när vädret har varit grått och trist en tid och längtan till våren börjar komma så är ett tips att titta på Marios vårnyheter. Se vilka härliga färger mönstret Baronessa har! Vi på Barntyger.se får riktiga vårkänslor :-) Mairo har som vanligt kommit med flera härliga nyheter och montern på Formex var fylld med färg. Det ger härlig inspiration även om vi inte har det i vårt sortiment.

Vi längtar till våren!



Bilder från Mairo, se alla deras nyheter på www.mairo.se

torsdag 3 februari 2011

Ekologiskt tyg med stjärnor från Lundmyr of Sweden

I februari har vi specialpris på det fina tyget Star från Lundmyr of Sweden. Metervaran ingår i deras kollektion I Love Organic med ekologiska produkter. Detta härliga ekologiska bomullstyg är perfekt till att sy egna bäddset till både stora som små. Det ligger på hela 286 cm bredd. 

STAR från Lundmyr of Sweden. Metervaran kostar nu 209 kr per meter (ordinarie pris 299 kr/m). Erbjudandet gäller hela februari månad.


Och gillar du inte att sy egna bäddset men gillar tyget Star finns det färdigsydda påslakan med en kudde som det står älskling på. En fin Alla Hjärtans Dag present!





tisdag 1 februari 2011

Barnmattor i finaste ull från Kateha

Se vilka fina, tjocka, härliga handtuftade mattor i 100% ren ny ull som finns att beställa i vår butik. Det är rena drömmen att få sitta och leka med de små barnen på de fina mjuka och sköna mattorna. Visst kostar de en hel del men Katehas mattor är av hög kvalitet och de har ett bra andrahandsvärde om man sköter om mattorna.

Grönt är skönt!







Översta mattan heter Flower, den mittersta Fotboll och den understa Rally. Titta gärna in här om ni vill se fler fina barnmattor.